Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

3. dubna 2024

Vážení členové, 

rádi bychom Vás pozvali na řádnou členskou schůzi KTD ČR, z.s., která se bude konat po skončení klubové výstavy dne 4. května 2024 v areálu KD Loučeň. Program řádné členské schůze Vám bude zaslán e-mailem. 

Těšíme se na setkání s Vámi.

 

25. března 2024

Vážení členové, příznivci a milovníci tibetských dog,

rádi bychom Vás pozvali na jarní výstavu KTD ČR, z.s., se zadáváním titulů Klubový vítěz a titulů  CAJC; CAC ČR; res. CAC ČR; BOJ; BOV; BOS a BOB. Výstava se bude konat 4. května 2024 ve venkovních prostorách KD Loučeň. Propozice a přihlášku výstavy si můžete již nyní stáhnout v sekci Klubové výstavy v příspěvku k jarní výstavě na Loučeni. 

Těšíme se na setkání s Vámi.

 

6. ledna 2024

Vážení členové, příznivci a milovníci tibetských dog,

rádi bychom Vás pozvali na zimní výstavu KTD ČR, z.s., bez zadávání titulů Klubový vítěz; se zadávanými tituly  CAJC; CAC ČR; res. CAC ČR; BOJ; BOV; BOS a BOB. Výstava se bude konat 10. února 2024 v prostorách restaurace Motorest Zavadilka 2.

 

Milí členové,

rádi bychom Vám popřáli do nového roku 2024 zdraví, štěstí a spokojenost, aby vše, co Vám přinese, bylo příjemné a laskavé. Každodenní radost se svými čtyřnohými parťáky a také mnoho úspěchů ve výstavních kruzích.

Výbor KTD ČR, z.s.

 

pf-2024.jpg

 

 

 

Rubriky

Aktuality ARCHIV

Příspěvků: 9

Poslední fotografie

Kontakt

Klub tibetské dogy ČR, z. s.

Pískova Lhota 235
290 01 Poděbrady

ktd@email.cz